دانلود پایان نامه رابطه ی سبک های هویت و هوش هیجانی با رضایت شغلی در بین کارکنان

ساخت وبلاگ

امکانات وب

فهرست:

چکیده

فصل اول: کلیات تحقیق

مقدمه

بیان مسأله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف تحقیق

فرضیه های پژوهش

تعاریف واژه ها و اصطلاحات

تعاریف نظری

تعاریف عملیاتی

فصل دوم: مروری بر ادبیات و پیشینه تحقیق

مبانی نظری

مبانی نظری رضایت شغلی

مفهوم رضایت شغلی

پیامدهای رضایت شغلی و عدم رضایت شغلی

بعضی از شاخص های روحیه

رضایت شغلی و عملکرد

رضایت شغلی و انگیزش

نظریه های رضایت شغلی

مبانی نظری هوش هیجانی

تعریف هوش

تعریف هیجان

تعاریف و الگو های هوش هیجانی

تاریخچۀ هوش هیجانی

کاربرد های هوش هیجانی بر اساس نظریه مایر و سالوی

هوش هیجانی و سلامت

هوش هیجانی در محیط های کاری

پیامد های کار هیجانی برای مشتریان و سازمانها

مبانی نظری سبک­ هویت

هویت

هویت و بحران هویت

پایه های نظریه هویت

انواع سبک­های پردازش هویت

پیشینه پژوهش

الف) تحقیقات خارج از کشور

ب) تحقیقات انجام شده در داخل کشور

فصل سوم: روش پژوهش

مقدمه

طرح پژوهش

جامعه آمار

حجم نمونه و روش نمونه گیری

روش گردآوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

ملاحظات اخلاقی

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل یافته ها

الف) اطلاعات توصیفی

ب) آمار استنباطی

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

خلاصه پژوهش

بحث و نتیجه گیری

محدودیت های تحقیق

پیشنهادات کاربردی

پیشنهادات پژوهشی

فهرست منابع

پرسشنامه

———-

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین سبک های هویت و هوش هیجانی با رضایت شغلی در کارکنان شبکه بهداشت شهر پاسارگاد به مرحله اجرا درآمده است. به منظور دسترسی به هدف فوق از ببن کارکنان ۱۳۲ نفر به صورت تصادفی ساده برای پاسخگویی به پرسشنامه های تحقیق انتخاب شدند.

در این پژوهش از سه پرسشنامه استفاده شد که عبارت بودند از پرسشنامه سبک هویت بروزنسکی (۱۹۸۹)، پرسشنامه هوش هیجانی بار آن (۱۹۹۷) و پرسشنامه رضایت شغلی اسمیت، کندال و هیولین (۱۹۶۹). داده های حاصل از پرسشنامه ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون مورد تحلیل قرار گرفت.

نتیجه حاصله نشان داد که بین سبک های هویت، هوش هیجانی با رضایت شغلی رابطه معناداری وجود دارد، بین سبک های هویت با رضایت شغلی رابطه معنی داری وجود دارد، بین ابعاد هوش هیجانی بارضایت شغلی رابطه معناداری وجود دارد، سبک های هویت قادرند رضایت شغلی را پیش بینی نمایند، ابعاد هوش هیجانی قادرند رضایت شغلی را پیش­بینی نمایند.

کلید واژه ها: سبک های هویت، هوش هیجانی، رضایت شغلی.

مقدمه

نیروی انسانی یا عامل انسانی بی تردید شریف­ترین، مهم­ترین و ارزشمندترین عامل بین عوامل و منابع مختلف تولید است. عامل انسانی در سازمان، تمامی افراد و کارکنان شاغل در سازمان اعم از مدیران، متخصصین، کارشناسان، کارمندان و کارگران را در رده­های مختلف شغلی در بر می­گیرد.

نقش نیروی انسانی در پیشبرد امور جامعه دارای اهمیتی والاست و موثرترین رکن تحولات اقتصادی اجتماعی و فرهنگی محسوب می شود. پیشرفت های اقتصادی و اجتماعی نیز، تجهیز نیروی انسانی متعهد، متخصص، ماهر و افزایش مهارت­های مداوم او را اجتناب ناپذیر می کند. کوشش­های بشر همواره بر آن بوده تا حداکثر نتیجه را با کمترین امکانات و عوامل موجود به دست آورد. این کوشش­ها را می­توان دست­یابی به بهره­وری بالاتر نامید (پاول و مایر[۱]، ۲۰۰۹).

هوش هیجانی می تواند یکی دیگر از عوامل موثر در شادکامی و نشاط افراد باشد. انسان در طول زندگی نیازمند محیطی صمیمی و دوستانه است که حامی او باشند و برای اینکه سلامت و سازگاری خود را از لحاظ فیزیکی و روانشناختی حفظ کند، نیاز به روشهای مقابله دارد که برخی به صورت رسمی توسط موسسات مشاوره و مراکز بهداشت روانی و بعضی بوسیله دوستان، همسایگان، خویشاوندان، گروه همسالان و غیره تأمین می شود و هرچه میزان کمک و حمایت دریافتی فرد بیشتر باشد توانایی وی در مقابله و سازش با مشکلات بیشتر می گردد و در نتیجه امکان رشد و خودشکوفایی برای فرد را فراهم می کند.

پژوهشگران عقیده دارند که هوش هیجانی[۲]، افراد را برای مقابله با مشکلات آماده می کند و باعث تقویت رفتارهای مثبت و سازگارانه می شود. همچنین هوش هیجانی به احساس ذهنی تعلق داشتن، پذیرفته شدن و مورد علاقه، عشق و محبت قرار گرفتن اطلاق می گردد و برای هر فرد یک رابطه امن را بوجود می آورد که در این رابطه ویژگی های اساسی، احساس صمیمیت و نزدیکی است(برانول و شوماکر[۳]،۱۹۸۱؛ به نقل از قلاتی،۱۳۸۰). علاوه بر هوش هیجانی، عامل دیگری که بر روی نیروی انسانی تاثیر دارد، سبک های هویت می باشد.

هویت، یک تصور و بازنمایی ذهنی از خود است و افراد برحسب استفاده از فرآیندهای شناختی و اجتماعی و نظریه­های خود ساخته برای حل مسایل شخصی و تصمیم گیری­ها، در استفاده از سبک­ها با یکدیگر تفاوت دارند. این سبک­ها، راه­های پردازش اطلاعات و مقابله با مشکلات ناشی از بحران هویت است (دوریس[۴] و همکاران، ۲۰۰۴).

برزونسکی (۱۹۹۰) با بررسی زیربناهای شناختی و اجتماعی وضعیت سبک­های هویت، سه سبک اطلاعاتی، هنجاری و سردرگم / اجتنابی را فرض نمود.

Zahra Khoshnood...
ما را در سایت Zahra Khoshnood دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9zkhoshnood0 بازدید : 7 تاريخ : چهارشنبه 23 خرداد 1403 ساعت: 11:29